Verhuisbedrijf in 't gooi - dijkstra verhuizingen transport

Opslagruimte

Dijkstra Verhuizingen beschikt over een opslagruimte in Soest

Het gebeurt vaak dat mensen hun goederen voor korte of langere tijd willen opslaan. Ook dat kan bij Dijkstra Verhuizingen. Wij beschikken daartoe over een grote opslaghal in Soest, waarin u één of meer eigen containers tot uw beschikking kunt krijgen.

Onze opslagruimte is volledig geklimatiseerd en goed beveiligd tegen brand, inbraak en ongedierte. Ook het opslaan van een bedrijfsinventaris behoort tot de mogelijkheden. Hiervoor zijn grotere containers beschikbaar. Ook deze zijn volledig beveiligd. Privacy is bij Dijkstra Verhuizingen een hoog goed. Uw goederen zijn bij ons in absoluut vertrouwde handen.

Meubelopslag-Dijkstra-Verhuizingen

Meubelopslag

Vooral meubelen worden vaak voor enige tijd bij Dijkstra Verhuizingen in opslag gegeven dus ook in de periode dat ze bij ons staan opgeslagen. Al uw meubelen en overige goederen worden door ons vastgelegd in een inventarislijst. Op afspraak kunt u tussentijds altijd toegang krijgen tot uw container(s).

Lees meer over meubelopslag

Archiefbeheer

Voor diverse bedrijven beheren wij via ons zusterbedrijf Netarchief in Soest hun archieven, in zowel papieren als digitale vorm. Ruimtegebrek kan daarvoor een reden zijn, maar ook pure efficiency. Mede dankzij een uitgekiend coderingssysteem kunnen wij in uw archief snel terugvinden wat u nodig hebt.

Lees meer over archiefbeheer