Specialismen verhuisbedrijf

Dijkstra Verhuizingen heeft meerdere specialismen in het verhuizen. Ons verhuisbedrijf heeft al jarenlange ervaring in projectverhuizingen, bedrijfsverhuizingen en orkest-en mediaverhuizingen. Dit zijn allemaal specialismen waarbij zorgvuldigheid en punctualiteit vereist is. Vanzelfsprekend zorgen wij voor een punctuele afhandeling. Met gepaste trots kunnen wij u melden dat bekende orkesten al meer dan veertig jaar van onze diensten gebruik maken.

Bedrijfsverhuizing-Dijkstra-transport

Bedrijfsverhuizingen

Het verhuizen van een bedrijf of kantoor is altijd een enorme operatie. Kantoormeubilair, machines, voorraden, archieven, alles moet mee. En het personeel, niet te vergeten. Een goed doortimmerd draaiboek om zo’n verhuizing zo glad en professioneel mogelijk te laten verlopen is dan pure noodzaak.

Lees meer over bedrijfsverhuizingen
Projectverhuizingen-Dijkstra-verhuizingen

Projectverhuizingen

Als spin in het Nederlandse mediaweb hebben wij een enorme expertise opgebouwd in het transport van omroepbedrijven en orkesten. Dijkstra Verhuizingen is echt een begrip binnen ‘t Gooi geworden waar het dergelijk speciaal transport betreft. En daarom dagen wij u uit. Want niets is ons te gek. Een verzorgingshuis verhuizen? Dat doen we.

Lees meer over projectverhuizingen

Orkestverhuizingen

Het transport van orkesten is Dijkstra Verhuizingen op het lijf geschreven. Vraag het bijvoorbeeld aan het Metropole Orkest of het Nederlands Philharmonisch Orkest. Dit zijn twee van onze vele trouwe opdrachtgevers die voor menige tournee in het buitenland gebruikmaken van de knowhow en expertise van Dijkstra Verhuizingen.

Lees meer over orkestverhuizingen

Mediaverhuizingen

Dijkstra Verhuizingen is groot geworden in ‘t Gooi. Mede daardoor zijn wij al vele tientallen jaren dé specialist in het verhuizen van mediabedrijven. Menige publieke en commerciële omroep heeft al een beroep op Dijkstra Verhuizingen gedaan. Ook een groot aantal dienstverlenende bedrijven in medialand kent ons als een betrouwbare partner.

Lees meer over mediaverhuizingen