Verhuisbedrijf in Utrecht

Verhuisbedrijf in Utrecht

Bent u opzoek naar een verhuisbedrijf in Utrecht?

Dijkstra verhuizingen is de verhuisspecialist in 't Gooi en omstreken. Al sinds 1928 verhuist Dijkstra transport verhuizingen voor particulier en voor zakelijke verhuizingen.  De één verhuist binnen Nederland en de ander verhuist naar het buitenland. Hoe dan ook, verhuizen is een hele onderneming die valt of staat bij de voorbereiding. Dat kunt u natuurlijk allemaal alleen doen. Maar steeds meer mensen kiezen ervoor om een specialist in te schakelen. Zoals Dijkstra Verhuizingen. Wij zijn een verhuisbedrijf in Utrecht  en verhuizen bijna overal naartoe. Wij komen graag bij u thuis om uw verhuizing tot in detail met u door te nemen. Daarna ontvangt u van ons een vrijblijvende, gespecificeerde offerte.

Verhuisbedrijf in 't gooi - dijkstra verhuizingen transport

Verhuisbedrijf in Utrecht met opslagruimte

Al uw meubelen en overige goederen worden door ons vastgelegd in een inventarislijst. Op afspraak kunt u tussentijds altijd toegang krijgen tot uw container(s). Wij zorgen er dan voor dat u er makkelijk bij kunt. Alle containers van onze opdrachtgevers zijn gecodeerd en staan keurig opgestapeld in onze hal. Weten we dat u komt, dan halen wij uw container tijdig tevoorschijn. Bij Dijkstra Verhuizingen is service geen loze kreet.

Opslagruimte

Al sinds 1928 het verhuisbedrijf in Utrecht

Elke verhuizing wordt met eigen medewerkers, op een zorgvuldige en punctuele wijze verricht. De verhuizing kan indien gewenst compleet met in- en uitpak werkzaamheden geregeld worden. Tevens kan Dijkstra verhuizingen (dé) montage op zich nemen. Kiest u voor Dijkstra Verhuizingen, dan kunt ervan op aan dat u al uw aandacht kunt besteden aan andere belangrijke zaken die verhuizen binnen Nederland met zich meebrengt. Abonnementen omzetten, verhuisberichten versturen, nieuwe spullen kopen, behang en stoffering regelen, een andere school voor uw kinderen zoeken, misschien een nieuwe baan, noem maar op. Het verhuizen zelf laat u over aan de verhuisspecialist. Zorgvuldigheid is troef bij Dijkstra Verhuizingen. Wij zijn op nog vele andere plekken ter beschikking. O.a. verhuizen in Hilversum, Blaricum, Huizen, Laren, Naarden, Eemnes, Vinkeveen, Houten, Loosdrecht, Muiden, Muiderberg, Nederhorst de BergNederlandBussum en het buitenland.

Offerte aanvragen