Verhuisbedrijf in Muiden

Verhuisbedrijf in Muiden

Onderwijs- en zorginstelling verhuizing met 
verhuisbedrijf in Muiden

Alles wat met verhuizingen te maken heeft geeft onrust en dat is niet waar u op zit te wachten. Zeker niet op het gebied van onderwijs en zorg. Verhuizen van onderwijs- en zorginstellingen is een nauwgezet logistiek proces en vergt veel accuratesse, zorg en snelheid. Hoe minder verstoring voor het leer- of zorgproces, hoe beter. Lessen worden hierdoor snel weer hervat en de zorg voor de patiënten blijft optimaal verlopen.  Bij het verhuisbedrijf in Muiden Dijkstra Verhuizingnen, kan dankzij een groot team van verhuisspecialisten met materieel, iedereen weer snel aan het werk. Naast het verhuizen van de inboedel kunnen wij u van dienst zijn bij het (de)monteren en aansluiten op elk gebied van werkplekapparatuur tot practica-apparatuur en laboratoria.

Hét verhuisbedrijf in Muiden dat zorgvuldigheid hoog in het vaandel heeft staan

Archief neemt vaak veel kostbare ruimte in beslag. Wij kunnen al uw documenten bewaren en beheren in onze geklimatiseerde ruimten. Wij zoeken de gevraagde documenten op en bezorgen deze wanneer nodig en wij vernietigen ze zodra u dat aangeeft. Wij zorgen er, kort samengevat, voor dat u er geen omkijken meer naar heeft. En als u er wél naar omkijkt, staan uw documenten voor u klaar.

Bedrijfsinformatie komt in vele vormen voor. Wij kunnen zonder problemen papier, tapes, cd’s, microfi lms en alle andere mogelijke informatiedragers veilig voor u archiveren. Al onze opslagdepots zijn klimaatbeheerst. In deze ruimtes wordt de temperatuur en de luchtvochtigheid constant optimaal gehouden. Dankzij onze preventieve maatregelen zijn onze opslagruimten ongedierte- en brandvrij.

Al sinds 1928 het verhuisbedrijf in Muiden

Elke verhuizing wordt met eigen medewerkers, op een zorgvuldige en punctuele wijze verricht. De verhuizing kan indien gewenst compleet met in- en uitpak werkzaamheden geregeld worden. Tevens kan Dijkstra verhuizingen (dé) montage op zich nemen. Kiest u voor Dijkstra Verhuizingen, dan kunt ervan op aan dat u al uw aandacht kunt besteden aan andere belangrijke zaken die verhuizen binnen Nederland met zich meebrengt. Abonnementen omzetten, verhuisberichten versturen, nieuwe spullen kopen, behang en stoffering regelen, een andere school voor uw kinderen zoeken, misschien een nieuwe baan, noem maar op. Het verhuizen zelf laat u over aan de verhuisspecialist. Zorgvuldigheid is troef bij Dijkstra Verhuizingen. Wij zijn op nog vele andere plekken ter beschikking. O.a. verhuizen in Hilversum, Blaricum, Huizen, Laren, Naarden, Eemnes, Vinkeveen, Houten, Loosdrecht, Bussum, Muiderberg, Nederhorst de BergNederland 't Gooi  en het buitenland.

Offerte aanvragen