Verhuisbedrijf in Loosdrecht

Verhuisbedrijf in Loosdrecht

Verschillende verhuizingen met verhuisbedrijf in Loosdrecht

Verhuizingen zijn ingrijpende gebeurtenissen. Dat begrijpen wij bij het verhuisbedrijf in Loosdrecht Dijkstra Verhuizingen maar al te goed. Dijkstra verhuizingen is het verhuisbedrijf in Loosdrecht dat al sinds 1928 actief is op het gebied van verhuizen. Naast projectverhuizingen zijn wij gespecialiseerd in:
 - Particuliere verhuizingen door geheel Nederland
 - Verhuizingen in Europa
 - Overzee verhuizingen; ‘door to door’ 
Meubel- en archiefopslag 
Wij maken graag voor u een offerte op maat. Indien u een afspraak maakt met onze verhuisconsultant, kan hij in een persoonlijk gesprek vrijblijvend al uw wensen en vragen beantwoorden. Verhuizen: één van de grootste stressfactoren! Het is onze specialiteit en onze liefde. U kunt zich blijven concentreren op uw kwaliteiten. Wij regelen het. Ieder zijn kracht!

Hét verhuisbedrijf in Loosdrecht met verhuisconsultant en checklist

Een afspraak maken met onze verhuisconsultant is geheel vrijblijvend. Deze specialist neemt het hele verhuistraject met u door. Het begint met de voorbereiding. Samen met de consultant maakt u een inventarisatie over wat er precies van ons verlangd wordt. Ook maakt u afspraken over wie wat doet. Vanzelfsprekend kunnen wij alles voor u uit handen nemen. Alles is mogelijk.

In het gesprek met de consultant leggen wij u onze speciale checklist uit. Aan de hand van deze lijst, kunt u zelf een inventarisatie maken van de te verhuizen goederen en andere zaken die geregeld moeten worden. Hierna krijgt u van ons een gespecificeerde offerte. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent, en weten wij welke beloftes we zullen inlossen.

Al sinds 1928 het verhuisbedrijf in Loosdrecht

Elke verhuizing wordt met eigen medewerkers, op een zorgvuldige en punctuele wijze verricht. De verhuizing kan indien gewenst compleet met in- en uitpak werkzaamheden geregeld worden. Tevens kan Dijkstra verhuizingen (dé) montage op zich nemen. Kiest u voor Dijkstra Verhuizingen, dan kunt ervan op aan dat u al uw aandacht kunt besteden aan andere belangrijke zaken die verhuizen binnen Nederland met zich meebrengt. Abonnementen omzetten, verhuisberichten versturen, nieuwe spullen kopen, behang en stoffering regelen, een andere school voor uw kinderen zoeken, misschien een nieuwe baan, noem maar op. Het verhuizen zelf laat u over aan de verhuisspecialist. Zorgvuldigheid is troef bij Dijkstra Verhuizingen. Wij zijn op nog vele andere plekken ter beschikking. O.a. verhuizen in Hilversum, Blaricum, Huizen, Laren, Naarden, Eemnes, Vinkeveen, Houten, Bussum, Muiden, Muiderberg, Nederhorst de BergNederland 't Gooi  en het buitenland.

Offerte aanvragen