Verhuisbedrijf naar buitenland

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf om naar het buitenland te verhuizen?

Waarheen u ook verhuist, Dijkstra Verhuizingen verhuist met u mee. Dus ook als u naar het buitenland vertrekt. Binnen, maar ook buiten Europa.

Voor internationale verhuizingen beschikken we over speciale verhuiskisten en containers. U kunt erop vertrouwen dat uw kostbare goederen veilig in het land van bestemming arriveren. Ook de bijbehorende douaneformaliteiten regelen wij voor u. Stiptheid is juist bij een verhuizing naar het buitenland aandachtspunt nummer één. Als u de nieuwe woning betreedt moet u er ook op kunnen rekenen dat uw inboedel er op tijd is. U zit er niet op te wachten dat uw verhuiscontainer dan nog wekenlang op inklaring in een haven staat te wachten. Onze mensen zitten er daarom – bijna letterlijk – bovenop en zorgen ervoor dat u geen zorgen hebt. Dijkstra Verhuizingen is specialist in ontzorgen.

Al sinds 1928 het verhuisbedrijf voor verhuizen naar het buitenland

Elke verhuizing wordt met eigen medewerkers, op een zorgvuldige en punctuele wijze verricht. De verhuizing kan indien gewenst compleet met in- en uitpak werkzaamheden geregeld worden. Tevens kan Dijkstra verhuizingen (dé) montage op zich nemen. Kiest u voor Dijkstra Verhuizingen, dan kunt ervan op aan dat u al uw aandacht kunt besteden aan andere belangrijke zaken die verhuizen binnen Nederland met zich meebrengt. Abonnementen omzetten, verhuisberichten versturen, nieuwe spullen kopen, behang en stoffering regelen, een andere school voor uw kinderen zoeken, misschien een nieuwe baan, noem maar op. Het verhuizen zelf laat u over aan de verhuisspecialist. Zorgvuldigheid is troef bij Dijkstra Verhuizingen. Wij zijn op nog vele andere plekken ter beschikking. O.a. verhuizen in Hilversum, Blaricum, Huizen, Laren, Naarden, Eemnes, Vinkeveen, Houten, Loosdrecht, Muiden, Muiderberg, Nederhorst de BergNederland 't Gooi  en Bussum.

Offerte aanvragen