Orkestverhuizingen

Verhuisbedrijf in Muiderberg

Verhuisbedrijf in Muiderberg

Instrumenten vervoer en orkest- en mediaverhuizingen met verhuisbedrijf in Muiderberg

Het verhuisbedrijf in Muiderberg Dijkstra verhuizingen heeft jarenlange ervaring in gespecialiseerd transport van orkest- en mediaverhuizingen. Met deze ervaring is het transport van gevoelige muziekinstrumenten als (vleugel) Bij orkest verhuizingen worden dure instrumenten verhuisd die gevoelig zijn voor veranderingen in temperatuur, speciaal hiervoor hebben wij aangepaste vrachtauto’s met geklimatiseerde laadruimtes. Bekende orkesten als het metropool orkest maken al vele jaren gebruik van onze diensten.

Het verhuisbedrijf in Muiderberg regelt het voor u!

Indien u een afspraak maakt met onze verhuisconsultant, kan hij in een persoonlijk gesprek vrijblijvend al uw wensen en vragen beantwoorden.

Verhuizen: één van de grootste stressfactoren! Het is onze specialiteit en onze liefde. U kunt zich blijven concentreren op uw kwaliteiten. Wij regelen het. Ieder zijn kracht!

Al sinds 1928 het verhuisbedrijf in Muiderberg

Elke verhuizing wordt met eigen medewerkers, op een zorgvuldige en punctuele wijze verricht. De verhuizing kan indien gewenst compleet met in- en uitpak werkzaamheden geregeld worden. Tevens kan Dijkstra verhuizingen (dé) montage op zich nemen. Kiest u voor Dijkstra Verhuizingen, dan kunt ervan op aan dat u al uw aandacht kunt besteden aan andere belangrijke zaken die verhuizen binnen Nederland met zich meebrengt. Abonnementen omzetten, verhuisberichten versturen, nieuwe spullen kopen, behang en stoffering regelen, een andere school voor uw kinderen zoeken, misschien een nieuwe baan, noem maar op. Het verhuizen zelf laat u over aan de verhuisspecialist. Zorgvuldigheid is troef bij Dijkstra Verhuizingen. Wij zijn op nog vele andere plekken ter beschikking. O.a. verhuizen in Hilversum, Blaricum, Huizen, Laren, Naarden, Eemnes, Vinkeveen, Houten, Loosdrecht, Muiden, Bussum, Nederhorst de BergNederland 't Gooi  en het buitenland.

Offerte aanvragen