Verhuisbedrijf in Houten

Verhuisbedrijf in Houten

In zeven stappen zorgeloos verhuizen met
verhuisbedrijf in Houten?

De één verhuist rondom Houten, de ander zal kiezen voor een nieuwe locatie binnen de provincie Utrecht of ‘t Gooi. Zo zal weer een ander zoeken naar een plaats verderop in Nederland. Waar je ook heen verhuist, verhuizen is een grote klus die valt of staat bij een goede voorbereiding. Dat zou u zelf allemaal in handen kunnen nemen. Maar steeds meer mensen die willen gaan verhuizen kiezen ervoor om een specialist erbij te halen. Wij, Dijkstra Verhuizingen, hebben de specialisten die u zoekt. Wij zijn een verhuisbedrijf in Houten en komen graag bij u langs om uw verhuizing tot in de details met u door te nemen. Daarna ontvangt u van ons een vrijblijvende, gespecificeerde offerte.

Stap 1: Inventarisatie

Voor uw bedrijfsverhuizing adviseren wij u graag in een vroeg stadium. Hoe gaat het in zijn werk? Wat wordt de planning? Wat kunt u zelf al voorbereiden? Vooraf ontvangt u van ons inzage in de kosten en diensten.

Stap 2: Checklist

Wij hebben voor u een speciale checklist opgesteld. Deze zullen we u in een persoonlijk gesprek toelichten.

Stap 3: Offerte

U heeft een inventarisatie van de te verhuizen goederen en andere zaken in kaart gebracht. Daarnaast heeft u uw specifieke eisen gereed. Op basis daarvan maken wij een gespecifi ceerde offerte.

Stap 4: Overeenkomst

De offerte is maatwerk en dient als overeenkomst met u. Het is de basis voor onze nauwe samenwerking. Vanaf de voorbereidingen samen met u tot en met de volledige afronding van uw verhuizing. Elk onderdeel krijgt de aandacht die het verdient en dat alles in nauw overleg met u, zodat er achteraf nooit misverstanden kunnen ontstaan.

Stap 5: Voorbereiding

Wij maken vooraf in overleg met u een nauwgezet draaiboek waarin alle onderdelen beschreven worden. Voor uw personeel hebben we instructies op papier met praktische aanwijzingen en tips.

Stap 6: Uitvoering

Op het juiste tijdstip staan wij voor u klaar. Zorgvuldig pakken we alles in en laden de vrachtauto’s één voor één. En in omgekeerde volgorde laden we alles uit, pakken het op de juiste plaats uit, alles conform de afspraak.

Stap 7: Nazorg

Dankzij onze grondige voorbereiding kan er bijna niets mis gaan. Maar mocht u toch vinden dat het niet geheel volgens plan is verlopen, dan kunt u bij ons terecht. Wij zijn pas tevreden, als u het bent!

Al sinds 1928 het verhuisbedrijf in Houten

Elke verhuizing wordt met eigen medewerkers, op een zorgvuldige en punctuele wijze verricht. De verhuizing kan indien gewenst compleet met in- en uitpak werkzaamheden geregeld worden. Tevens kan Dijkstra verhuizingen (dé) montage op zich nemen. Kiest u voor Dijkstra Verhuizingen, dan kunt ervan op aan dat u al uw aandacht kunt besteden aan andere belangrijke zaken die verhuizen binnen Nederland met zich meebrengt. Abonnementen omzetten, verhuisberichten versturen, nieuwe spullen kopen, behang en stoffering regelen, een andere school voor uw kinderen zoeken, misschien een nieuwe baan, noem maar op. Het verhuizen zelf laat u over aan de verhuisspecialist. Zorgvuldigheid is troef bij Dijkstra Verhuizingen. Wij zijn op nog vele andere plekken ter beschikking. O.a. verhuizen in Hilversum, Blaricum, Huizen, Laren, Naarden, Eemnes, Vinkeveen, Bussum, Loosdrecht, Muiden, Muiderberg, Nederhorst de BergNederland 't Gooi  en het buitenland.

Offerte aanvragen