Verhuisbedrijf in Blaricum

Verhuisbedrijf in Blaricum

Verhuisbedrijf in Blaricum

Archief en bibliotheek verhuizing met verhuisbedrijf in Blaricum

Het verhuizen van archieven enbibliotheken vergt ervaring en expertise. Dat hebben wij! Als verhuisbedrijf in Blaricum stellen we per situatie een verhuisteam van specialistensamen en bepalen we welke materialenwe moeten inzetten om uw archief en/of bibliotheek zo secuur mogelijk teverhuizen. De boeken en documentenpakken we met speciale materialen inzodat ze niet beschadigen en de volgordegehandhaafd blijft. Met behulp vaneen zorgvuldig draaiboek wordt allesverhuisd, op de nieuwe locatie uitgepakten overzichtelijk geplaatst.

Onderwijs- en zorginstelling verhuizing met verhuisbedrijf in Blaricum

Alles wat met verhuizingen te maken heeft geeft onrust en dat is niet waar u op zit te wachten. Zeker niet op het gebied van onderwijs en zorg. Verhuizen van onderwijs- en zorginstellingen is een nauwgezet logistiek proces en vergt veel accuratesse, zorg en snelheid. Hoe minder verstoring voor het leer- of zorgproces, hoe beter. Lessen worden hierdoor snel weer hervat en de zorg voor de patiënten blijft optimaal verlopen. Dankzij een groot team van verhuisspecialisten met materieel, kan iedereen weer snel aan het werk. Naast het verhuizen van de inboedel kunnen wij u van dienst zijn bij het (de)monteren en aansluiten op elk gebied van werkplekapparatuur totpractica-apparatuur en laboratoria.

Al sinds 1928 het verhuisbedrijf in Blaricum

Elke verhuizing wordt met eigen medewerkers, op een zorgvuldige en punctuele wijze verricht. De verhuizing kan indien gewenst compleet met in- en uitpak werkzaamheden geregeld worden. Tevens kan Dijkstra verhuizingen (dé) montage op zich nemen. Kiest u voor Dijkstra Verhuizingen, dan kunt ervan op aan dat u al uw aandacht kunt besteden aan andere belangrijke zaken die verhuizen binnen Nederland met zich meebrengt. Abonnementen omzetten, verhuisberichten versturen, nieuwe spullen kopen, behang en stoffering regelen, een andere school voor uw kinderen zoeken, misschien een nieuwe baan, noem maar op. Het verhuizen zelf laat u over aan de verhuisspecialist. Zorgvuldigheid is troef bij Dijkstra Verhuizingen. Wij zijn op nog vele andere plekken ter beschikking. O.a. verhuizen in Hilversum, Bussum, Huizen, Laren, Naarden, Eemnes, Vinkeveen, Houten, Loosdrecht, Muiden, Muiderberg, Nederhorst de BergNederland 't Gooi  en het buitenland.

Offerte aanvragen