Verhuisbedrijf - Dijkstra Verhuizingen

Verhuizen heeft veel omhanden. Een nieuwe woning, een nieuwe omgeving, het brengt allemaal veel organisatie- en regelwerk met zich mee. Dijkstra Verhuizingen uit Soest is een verhuisbedrijf die al dit werk graag uit handen neemt. Onze jarenlange ervaring staat borg voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Niet voor niets reikt onze faam tot ver buiten de provincie Utrecht en ’t Gooi. En zelfs buiten Nederland. Want ook internationaal hebben wij een stevige reputatie als verhuisbedrijf opgebouwd.

Elke verhuizing wordt met eigen medewerkers op een zorgvuldige en punctuele wijze verricht. Inpakken op het oude adres en alles weer keurig uitpakken op de nieuwe locatie. En meteen op zijn plek zetten natuurlijk.
Tenzij u dit allemaal – of een deel ervan – liever zelf doet. Alles is bespreekbaar: van demontage en montage van (kantoor)meubelen tot het ophangen van schilderijen. Dijkstra Verhuizingen pakt het allemaal grondig aan. De door ons opgebouwde expertise zetten wij graag voor u in om úw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Verhuisbedrijf-Nederland

Verhuisbedrijf Nederland

De één verhuist binnen Soest, de ander kiest voor een nieuwe locatie binnen de provincie Utrecht of ‘t Gooi. En weer een ander zoekt het verderop in Nederland. Hoe dan ook, verhuizen is een hele onderneming die valt of staat bij een gedegen voorbereiding. Dat kunt u uiteraard allemaal alleen doen. Maar steeds meer mensen kiezen ervoor om een specialist in te schakelen.

Lees meer over verhuisbedrijf Nederland

Verhuisbedrijf buitenland

Waarheen u ook verhuist, Dijkstra Verhuizingen verhuist met u mee. Dus ook als u naar het buitenland vertrekt. Binnen, maar ook buiten Europa. Voor internationale verhuizingen beschikken we over speciale verhuiskisten en containers. U kunt erop vertrouwen dat uw kostbare goederen veilig in het land van bestemming arriveren. Ook de bijbehorende douaneformaliteiten regelen wij voor u.

Lees meer over verhuisbedrijf buitenland

Vragen staat vrij

Bij het regelen van een verhuizing komen allerlei vragen om de hoek kijken. Een paar veelgestelde vragen hebben wij hieronder voor u op een rijtje gezet. Staat úw vraag er niet bij? Geen probleem, dan stelt u ze gewoon hier.

1. Mag ik mijn nieuwe aankopen ook laten meeverhuizen?

Een verhuizing is vaak een reden om deels nieuwe meubelen aan te schaffen. En die wilt u uiteraard graag op uw nieuwe adres hebben, liefst tegelijk met de rest van inboedel. U kunt in zo’n geval vragen of de leverancier die nieuwe meubelen vóór de verhuisdag bij uw verhuizer bezorgt. Wij slaan ze dan voor u op en zorgen ervoor dat ze samen met uw andere goederen op het nieuwe adres worden afgeleverd. Zo hebt u alles op dezelfde verhuisdag binnen.

3. Is mijn inboedel verzekerd tijdens de verhuizing?

Al uw spullen zijn bij ons verzekerd tot een bedrag van € 100.000,-. Van het inpakken tot en met het uitpakken en monteren. Ook tijdens de opslag zijn uw goederen optimaal verzekerd. Deze verzekering geldt voor de gehele Europese Unie. Daarbuiten gelden andere verzekeringen. Informeer gerust bij ons als u meer wilt weten.

4. Hoe lang mag ik mijn spullen bij de verhuizer opslaan?

Dat maakt u helemaal zelf uit. Het kan voor slechts één dag nodig zijn, bijvoorbeeld omdat de vloer nog moet worden schoongeboend of het tapijt eerst moet zijn gelegd. Maar het is ook mogelijk om uw goederen voor langere tijd bij ons te laten opslaan. Alles is bespreekbaar. En u kunt tussentijds – op afspraak – altijd bij uw spullen. Die zijn bij ons in absoluut veilige handen.