Verhuisbedrijf in Naarden

Verhuisbedrijf in Naarden

ICT verhuizing met verhuisbedrijf in Naarden

Het verhuizen van bedrijven betekent ook het verhuizen van alle werkplekken inclusief alle automatiseringsapparatuur. Hiervoor hebben wij, het verhuisbedrijf in Naarden, experts in huis, die precies weten hoe ze computersystemen efficiënt af- en aansluiten. Door hun vakkennis en ervaring kunt u snel weer uw bedrijfsvoering voortzetten zonder al te veel tijdverlies. Ons ICT-team zal in nauw overleg met uw systeembeheerder de apparatuur afkoppelen. Het team verwijdert met zorg de bekabeling van de CPU-kasten, de monitoren, keyboards en overige apparatuur. Vervolgens plaatst ze de apparatuur in speciale kunststof computerboxen voor het vervoer. Op de nieuwe locatie sluit ze alles zorgvuldig weer aan en wordt het samen met u getest.

Archief uitbesteden, een zorg minder verhuisbedrijf in Naarden

Archief neemt vaak veel kostbare ruimte in beslag. Wij kunnen al uw documenten bewaren en beheren in onze geklimatiseerde ruimten. Wij zoeken de gevraagde documenten op en bezorgen deze wanneer  u er wél naar omkijkt, staan uw 

documenten voor u nodig en wij vernietigen ze zodra u dat aangeeft. Wij zorgen er, kort samengevat, voor dat u er geen omkijken meer naar heeft. En als u er wél naar omkijkt, staan uw documenten voor u klaar.

Al sinds 1928 het verhuisbedrijf in Naarden

Elke verhuizing wordt met eigen medewerkers, op een zorgvuldige en punctuele wijze verricht. De verhuizing kan indien gewenst compleet met in- en uitpak werkzaamheden geregeld worden. Tevens kan Dijkstra verhuizingen (dé) montage op zich nemen. Kiest u voor Dijkstra Verhuizingen, dan kunt ervan op aan dat u al uw aandacht kunt besteden aan andere belangrijke zaken die verhuizen binnen Nederland met zich meebrengt. Abonnementen omzetten, verhuisberichten versturen, nieuwe spullen kopen, behang en stoffering regelen, een andere school voor uw kinderen zoeken, misschien een nieuwe baan, noem maar op. Het verhuizen zelf laat u over aan de verhuisspecialist. Zorgvuldigheid is troef bij Dijkstra Verhuizingen. Wij zijn op nog vele andere plekken ter beschikking. O.a. verhuizen in Hilversum, Blaricum, Huizen, Laren, Bussum, Eemnes, Vinkeveen, Houten, Loosdrecht, Muiden, Muiderberg, Nederhorst de BergNederland 't Gooi  en het buitenland.

Offerte aanvragen